Ολυμπιακός: Πότε θα «χτυπήσει» Μπουχαλάκη η Μπολόνια

Η ιταλική ομάδα το έχει πάρει απόφαση να καταθέσει πρόταση για τον Κρητικό χαφ του Ολυμπιακού και ελπίζει ότι θα καταφέρει να τον αποκτήσει.

Ολυμπιακός: Πότε θα «χτυπήσει» Μπουχαλάκη η Μπολόνια

Σε μία μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει. Υπάρχουν και στιγμές που αν έρθει μία σούπερ πρόταση για έναν βασικό ποδοσφαιριστή, οι ομάδες είναι αναγκασμένες να την εξετάσουν, να την μελετήσουν, να δουν όλες τις παραμέτρους.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του εώς το καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια στιγμή όμως υπάρχει η Μπολόνια, η οποία τον έχει «Νο1» στη λίστα της για τα χαφ. Τα ιταλικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι σκοπεύει να καταθέσει άμεσα πρόταση. Πράγματι, έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν είναι ένα από σενάριο. Είναι ένα ρεπορτάζ που ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα.

Η Μπολόνια παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Μπουχαλάκη και σκοπεύει να κάνει την κίνησή της. Γνωρίζει βεβαίως ότι δεν μπορεί να τον πάρει αύριο – μεθαύριο. Ξέρει πολύ καλά ότι πριν από τις διπλές αναμετρήσεις με την Κράσνονταρ, δεν πρόκειται να φύγει κανένας από το λιμάνι!

Οι Ιταλοί λοιπόν εκτιμούν ότι το «χτύπημα» της Μπολόνια θα γίνει μετά τη ρεβάνς της 27ης Αυγούστου με την Κράσνονταρ στην Ρωσία. Το θέμα βεβαίως είναι το ύψος της προσφοράς. Ο Ολυμπιακός φέρεται ότι με λιγότερα από 5 εκ. ευρώ δεν μπαίνει καν στη διαδικασία συζήτησης, όπως αποκάλυψαν χθες στην Μπολόνια.

Κι επίσης, υπάρχει και κάτι άλλο που έχει τη σημασία του: Ο σύλλογος και ο Μαρτίνς τον θέλουν στο ρόστερ τη φετινή περίοδο. Κατά συνέπεια, υπομονή περίπου 10 μέρες για να δούμε τι θα συμβεί με τον διεθνή Κρητικό χαφ.