Aποτελέσματα Poll: Αυτόν ψηφίσατε ως την καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η φετινή μεταγραφή που έχει εντυπωσιάσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής από τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League!

Aποτελέσματα Poll: Αυτόν ψηφίσατε ως την καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Το fosonline.gr έδωσε τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να ψηφίσουν την καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο.

Περισσότεροι από τους μισούς (συμμετοχή σχεδόν 4.000 αναγνωστών) επέλεξαν τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συγκέντρωσε το 51% των ψήφων! Ο "βράχος" του Ολυμπιακού έχει επαναφέρει την ηρεμία στην άμυνα, ενώ γεμίζει και την αντίπαλη περιοχή - βρίσκοντας το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην δεύτερη θέση με ποσοστό προτίμησης 34% ήταν ο συμπατριώτης του, Ζοσέ Σα, ο οποίος δίνει σταθερότητα και εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι υπόλοιποι που τέθηκαν προς ψήφιση είχαν μονοψήφιο αριθμό.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς συγκέντρωσε το 8% των ψήφων, οι Ματιέ Βαλμπουενά και Μπρούνο 3% και μόλις 1% ο Ελ Αραμπί, ο οποίος δεν έχει προλάβει ακόμα να δείξει την εκτελεστική του δεινότητα.

* Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει επίσης τους Μάρκοβιτς, Ντουρμισάι, Κάιπερς, Σιαμπάνη, Αλέν, Σουντανί, από τους οποίους έχουμε ελάχιστα έως μηδενικά δείγματα, γι' αυτό και βρίσκονται εκτός ψηφοφορίας.