Ο Σάντος κάλεσε στην Εθνική Πορτογαλίας τους Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο!

Ο Φερνάντο Σάντος παρακολούθησε τα ματς του Ολυμπιακού με Βικτόρια Πλζεν και Μπασάκσεχιρ και χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε στην προεπιλογή τους δύο ερυθρόλευκος άσους για τα προκριματικά του Σεπτεμβρίου.

Ο Σάντος κάλεσε στην Εθνική Πορτογαλίας τους Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο!

Οι διακρίσεις για τους Σα και Σεμέδο δεν έχουν τελειωμό. Πέρα από το γεγονός ότι έβαλαν το... χεράκι τους για να πάρει ο Ολυμπιακός τις προκρίσεις επί των Βικτόρια Πλζεν και Μπασάκσεχιρ, σήμερα (14/8) η πειραϊκή ΠΑΕ ενημερώθηκε από την πορτογαλική ομοσπονδία ότι και οι δύο βρίσκονται στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Σεπτεμβρίου.

Ο Φερνάντο Σάντος είχε ξανακαλέσει τον Ζοσέ Σα, αλλά βλέποντας τα τέσσερα ματς με την Πλζεν και την Μπασάκσεχιρ, αποφάσισε να στείλει προσκλητήριο και στον Ρούμπεν Σεμέδο για τα παιχνίδια με Σερβία και Λιθουανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Ειδικά για τον Σεμέδο πάντως είναι και μία επιβράβευση η κλήση στην Εθνική ομάδα, καθώς αν δεν είχε τις δικαστικές περιπέτειες, είναι δεδομένο ότι εδώ και 1,5 χρόνο θα ήταν σίγουρα βασικότατο στέλεχος της Πορτογαλίας.

Με το «καλημέρα» στον Ολυμπιακό ανέβασε τις μετοχές του και πλέον ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά ενόψει του Euro 2020.