Ηρακλής: «Καρφιά» Τομ Παπαδόπουλου για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη

Ο ομογενής επιχειρηματίας εξαπολύει επίθεση κατά του πρόεδρου του Γ.Σ Ηρακλή, Φώτη Θέο.

Ηρακλής: «Καρφιά» Τομ Παπαδόπουλου για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας, κατέστησα σαφές προς άπαντες ότι την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν ο ρόλος ο δικός μου θα περιοριζότανε σ’ αυτόν του χορηγού.

Τομ Παπαδόπουλος (Ηρακλής): «Εστειλα 50.000 ευρώ για να πάρουμε το ΑΦΜ του Βόλου»

Σε συνομιλίες με διάφορους παράγοντες του συλλόγου αλλά και σε επίσημες δημόσιες τοποθετήσεις προσπάθησα και έκανα ξεκάθαρο ότι για την επόμενη χρονιά ουδέποτε είχα βλέψεις να παραμείνω στην ομάδα με το ρόλο του προέδρου ή του μεγαλομετόχου.

Εδώ και δύο μήνες εγώ αλλά και αρκετοί υγιείς παράγοντες του συλλόγου καταλήξαμε στο να επικεντρώσουμε όλες τις προσπάθειές μας στην εξαγορά του ΑΦΜ ομάδα της SL 1.

Παρόλαυτα τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία μεταστροφή από μερίδα ανθρώπων του Ιδρυτικού σωματείου αλλά και του Γυμναστικού συλλόγου πού με απίθανα σενάρια έχουν αγοράσει ΑΦΜ από έξι διαφορετικές ομάδες των πρωταθλημάτων της χώρας μας.

Το μόνο ζωντανό σενάριο αυτή τη στιγμή που υπάρχει πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι αυτό που επεξεργάζομαι εγώ εδώ και καιρό.

Για μια ακόμα φορά επαναλαμβάνω και δημοσιοποιώ τη σκέψη μου και την πρόθεσή μου ότι ανά πάσα στιγμή βρεθεί επενδυτής η επενδυτές που θα θελήσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή τότε θα είναι και αυτόματα Ιδιοκτήτες και μεγαλομέτοχοι της νέας εταιρείας.

Διαβεβαιώνω και δηλώνω υπεύθυνα ότι από τη δική μου πλευρά θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει μία ομαλή διάδοχος κατάσταση.

Επίσης θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κύριο Θέο και ορισμένους συνεργάτες του ότι είναι προεδρεύων της διοικούσης επιτροπής που έχει οριστεί από το πρωτοδικείο και όχι ο Πρόεδρος του Γυμναστικού συλλόγου που εκλέχτηκε από την βάση του λαού του Ηρακλή.

Οπότε δεν μπορεί να εκτοξεύει απειλές αυτός ο ίδιος και οι συνεργάτες του ότι θα αποσύρουν το όνομα, το χρώμα και το σήμα του Ηρακλή από οπουδήποτε.

Αυτά όλα είναι περιουσία της ομάδος μας και των φίλων της.

Προφανώς η μερίδα αυτή των ανθρώπων του Ηρακλή βρίσκεται σε πανικό γιατί το μπαλάκι οδηγήθηκε στην δικιά τους πλευρά του γηπέδου και δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν και η υπόσχεση από την περασμένη Τρίτη για καταβολή 150.000 € είναι στο δικό τους χέρι και πρέπει να την πραγματοποιήσουν ώστε η ομάδα μας του χρόνου να παίζει στα σαλόνια της Super League1 και να μην προσπαθούν με υπεκφυγές και αναλήθειες να το αποφύγουν.

Η προθεσμία για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και την υπογραφή του προσυμφώνου λήγει στις 23 Αυγούστου».