Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Μπενζιά (vids)

Ποιος είναι ο 25χρονος Αλγερινός άσος που είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Δείτε τα highlights της καριέρας του.

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Μπενζιά (vids)

Ο γεννημένος στην Saint Aubin της Γαλλίας, Γιασίν Μπενζιά, φαίνεται πως είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, με πολλούς από τους φιλάθλους να μην γνωρίζουν την ιστορία του 25χρονου Αλγερινού.

Ο κάτοχος Γαλλικού Σούπερ Καπ λοιπόν, ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε της περασμένη σεζόν, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Κ19 ομάδα της Λιόν. Έπειτα, μεταπήδησε στην κανονική ομάδα της, και δύο σεζόν αργότερα αγοράστηκε από την Λίλ, η οποία κατείχε τα δικαιώματα του παίκτη μέχρι φέτος.

Την σεζόν 18/19 λοιπόν ο Μπενζιά μέτρησε 13 εμφανίσεις, 1 ασίστ και 738 αγωνιστικά λεπτά στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς και άλλες 4 εμφανίσεις και 1 ασίστ στο κύπελλο με την φανέλα της Φενέρ. Επίσης, την συγκεκριμένη σεζόν έκανε και ντεμπούτο στην Ευρώπη, μετρώντας 3 συμμετοχές σε αγώνες του Europa League.

Ο πλέον διεθνής Αλγερινός άσος, έκανε ντεμπούτο με τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας(από την Κ16 μέχρι και την Κ21) σε εθνικό επίπεδο, μέχρι το 2016 που πήρε την πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο της Αλγερίας, με το οποίο συνεχίζει να αγωνίζεται, μετρώντας 4 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Απολαύστε τον Αλγερινό εν δράσει: