Θέλει Μπόκα ο Σολδάνο, αλλά...

Το ρεπορτάζ της Ole στην Αργεντινή για την περίπτωση δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα Τζούνιορς

Θέλει Μπόκα ο Σολδάνο, αλλά...

Σε αναζήτηση βασικού σέντερ φορ είναι η Μπόκα Τζούνιορς για να αντικαταστήσει τον Μάριο Μπενεντέτο και το όνομα του Φράνκο Σολδάνο βρίσκεται όντως στη λίστα της ομάδας από την Αργεντινή. Μόνο που δεν είναι το μοναδικό.

Σε σημερινό ρεπορτάζ της έγκυρης Ole αναφέρεται ότι ο πρώτος παίκτης που επιδίωξε να πάρει η Μπόκα ήταν ο Γκουίντο Καρίγιο από την Σαουθάμπτον (τον κοίταξε και ο Ολυμπιακός), όμως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στην Ευρώπη και έχει πολύ ακριβό συμβόλαιο.

Ο Σολδάνο είναι μια περίπτωση που εξετάζεται καθώς θέλει να πάει δανεικός από τον Ολυμπιακό εκεί για να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του, όμως το προβάδισμα έχει ένας άλλος στράικερ. Πρόκειται για τον 34χρονο Μάουρο Μποσέλι που ανήκει στην Κορίνθιανς και είχε ξαναπαίξει παλιότερα στην Μπόκα.

Σημαντική θέση στις επιλογές της Μπόκα έχει και ένας σέντερ φορ από τον Εκουαδόρ, ο Φελίπε Καϊσέδο, ο οποίος είχε πέρυσι 38 συμμετοχές με τη φανέλα της Λάτσιο και πέτυχε 9 γκολ, όμως η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται περίπλοκη.