Λαμουσί (προπονητής Νότιγχαμ): «Δεν είμαστε εδώ για διακοπές»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Νότιγχαμ, Σαμπρί Λαμουσί για την σημερινή (16/7) φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Λαμουσί (προπονητής Νότιγχαμ): «Δεν είμαστε εδώ για διακοπές»

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας για το σημερινό (16/7 21:30) φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την Κυριακή το βράδυ δειπνήσαμε μαζί (σ.σ. Νότιγχαμ και Ολυμπιακός), ήταν ωραία στιγμή, αλλά ο αγώνας μας θα είναι διαφορετικός, επειδή παίζουμε εναντίον μιας ισχυρής ομάδας.

Ήταν η πρώτη εμπειρία αυτού του είδους για μένα, να μοιραστούν δύο ομάδες ένα δείπνο. Ήταν καλό, αλλά δεν είμαστε εδώ για διακοπές.

Το πρώτο παιχνίδι για εμάς ήταν θετικό (νίκη επί του Ατρομήτου με 3-0) και πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο το βράδυ, γνωρίζοντας όμως ότι θα είναι δύσκολο.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου, δηλαδή τρεις εβδομάδες νωρίτερα από εμάς, και ενδεχομένως να δούμε τη διαφορά ετοιμότητας στο χορτάρι, επειδή την επόμενη εβδομάδα έχουν ένα σημαντικό παιχνίδι στο Champions League.

Δεν είμαι επικεντρωμένος στο αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο στη συμπεριφορά που θα δείξουμε. Θέλω να δω πολλά πράγματα και, φυσικά,έπειτα και το αποτέλεσμα είναι σημαντικό.

Πριν από την σεζόν, το πιο σημαντικό είναι η στάση των παικτών και της ομάδας. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα, πρέπει να πολεμήσουμε και να τρέξουμε όλοι μαζί για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».