Καρντόσο: «Είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Ο Μιγκέλ Καρντόσο επισήμανε την άμεση ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ, αμέσως μετά το φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια.

Καρντόσο: «Είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Η ΑΕΚ έδωσε το τρίτο της φιλικό ματς προετοιμασίας στην Πολωνία, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα της Δευτέρας (15/7) τη Μακάμπι Νετάνια, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να σχολιάζει την παρουσία της ομάδας στο γήπεδο, αλλά και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Πρώτη ισοπαλία για την ΑΕΚ, 1-1 με τη Μακάμπι Νετάνια

Στο σχόλιο του για το παιχνίδι, ο Πορτογάλος κόουτς είπε στην κάμερα της Nova:

«Υπήρξαν στιγμές που φτάσαμε πιο κοντά σε αυτό που θέλαμε. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου υπήρχαν στιγμές που δεν μου άρεσαν. Αυτή τη στιγμή η ομάδα πράγματι προσπαθεί να εφαρμόσει όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Στο πρώτο ημίχρονο κάποιες φορές δεν το κάναμε. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου πως όταν πιέζουμε και έχουμε τη μπάλα, κάνουμε δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου.

Και οι παίκτες το κατάλαβαν. Γι’ αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα. Πιο κοντά σε αυτά που ζητάμε. Οι πιέσεις που ασκήθηκαν, οι σχέσεις των παικτών και οι συνεργασίες στο γήπεδο. Τα πήγαμε καλύτερα. Αλλά δεν έχει σημασία μόνο να δημιουργείς, αλλά και να σκοράρεις. Είναι θετικά τα δείγματα και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Για τα μεταγραφικά, ο Καρντόσο ήταν ξεκάθαρος:

«Σε γενικές γραμμές όλοι οι παίκτες που είναι εδώ χρειάζονται χρόνο, αλλά έχουν καταλάβει και δουλεύουν πάνω στις ιδέες μας. Όσον αφορά τα ονόματα δεν θα μιλήσω. Υπάρχει καθαρή και άμεση επικοινωνία και με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο για να ενισχύσουμε την ομάδα.

Ότι θέλει ενίσχυση είναι ξεκάθαρο. Με την προσθήκη νέων παικτών, είναι καλή ευκαιρία θα μεγαλώσει το ρόστερ και θα δούμε το μέλλον. Λεπτομερώς θα δούμε τι θα γίνει. Πολύ προσεκτικά για τους παίκτες. Δεν είναι δεδομένο ότι θα έχουμε 23 ποδοσφαιριστές μόνο στο ρόστερ».