Βαριά ήττα 0-3 του Ατρόμητου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό στο Περιστέρι (pics, highlights)

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά της επί ελληνικού εδάφους η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία υποχρέωσε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε βαριά ήττα με σκορ 0-3.

Βαριά ήττα 0-3 του Ατρόμητου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό στο Περιστέρι (pics, highlights)

Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό o Αμεόμπι. Υστερα από αδράνεια στην άμυνα του Ατρόμητου μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο άσος της αγγλικής ομάδας με προβολή έκανε το 0-1.

Τα γκολ του Ατρόμητος - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-3 (vid)

Το 0-2 έγινε στο 64' για τη Νότιγχαμ. Ο Λόλι άφησε τη μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Ντόουσον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι.

Το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς, το κρατούσε για το τέλος ο Λόλι, ο οποίος με έναν "κεραυνό" από το ύψος της μεγάλης περιοχής "σημάδεψε" το δεξί "παραθυράκι" της εστίας του Μέγιερι για το τελικό 3-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Κιβρακίδης (78' Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας (75' Κάχιλα), Κατράνης (82' Αθανασίου), Χαρίσης (82' Γαρουφαλιάς), Μάντσον, Κορτ (69' Ουγκράι), Ενσικουλού (69' Ρόσα), Ούμπιδες (59' Μανούσος), Βέλλιος (82' Γιακουμάκης)

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (Σαμπρί Λαμουσί): Μούριτς, Νταρίκουα, Ριμπέιρο, Μιλόσεβιτς, Τομπίας Φιγκεϊρέδο, Γουότσον, Τζόνσον, Έντσερ, Άπια, Αμεόμπι, Γουόκερ.

Ο Γιάννης Αναστασίου με τον τιμ μάνατζερ της Νότιγχαμ, Κυριάκο Δουρέκα

Οπαδοί της Νότιγχαμ στο Περιστέρι