Ολυμπιακός: Ξανά για Γιάκομπ, μπλέκουν και Παντιλίμον

Οι Άγγλοι βάζουν δυνατά στο «παιχνίδι» τον Ολυμπιακό στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Ολυμπιακός: Ξανά για Γιάκομπ, μπλέκουν και Παντιλίμον

H περίπτωση του Κλαούντιο Γιάκομπ της Νότιγχαμ που επανέφεραν την Τρίτη (9/7) οι Άγγλοι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που από πέρσι δεν άφηνε αδιάφορους τους «ερυθρόλευκους».

Ο 32χρονος Αργεντινός χαφ, σύμφωνα με τους Άγγλους, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από την Φόρεστ και βλέπουν τον Ολυμπιακό ως μία από τις ομάδες που τον διεκδικεί σοβαρά.

Ο Γιάκομπ πέρσι τέτοια εποχή δεν ήθελε να ακούει για Ελλάδα και προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, όπως κι έγινε δηλαδή καθώς πήρε μεταγραφή στη Νότιγχαμ. Έχει πάντως το «πακέτο» στο στυλ χαφ που ψάχνει ο Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι και ο Κοστέλ Παντιλίμον. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας, μετά την απόκτηση του Μούριτς από τη Μάντσεστερ Σίτι, πέφτει στην «ιεραρχία» των γκολκίπερ και οι Άγγλοι τόνιζαν ότι ο Πειραιάς είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Απλώς, για την ιστορία ο Παντιλίμον έπαιξε 44 φορές με τη Νότιγχαμ και αν φύγει, θα φύγει επειδή δεν θα είναι βασικός. Είναι ένα ερώτημα πώς θα δεχτεί να πιάσει λιμάνι για να αποτελέσει το «μπακ απ» του Σα.

Οι Άγγλοι πάντως επιμένουν ότι ο 32χρονος Ρουμάνος είναι από τους τερματοφύλακες που εξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό για να πλαισιώσει τον Σα.