Ο Μπενασέρ θα είναι υπέρβαση για τον Ολυμπιακό

Πολύ δύσκολο το βλέπουν στη Γαλλία να γίνει του 23χρονου χαφ της Μονακό.

Ο Μπενασέρ θα είναι υπέρβαση για τον Ολυμπιακό

Το γεγονός ότι ο Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που εξέταζε και συνεχίζει να εξετάζει ο Ολυμπιακός για τα χαφ, δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Από την άλλη όμως υπάρχουν και αντικειμενικές δυσκολίες. Δεν είναι μόνο το ότι ομάδες από την Ιταλία έχουν μπει στο «κόλπο» για τον 23χρονο Μαροκινό μέσο. Πλέον στη Γαλλία παραδέχονται ότι ο Ολυμπιακός πάει να κάνει την υπέβραση, αλλά το θεωρούν δύσκολο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πρώτα απ’ όλα επιμένουν ότι η Μονακό θα προτιμούσε να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό. Δευτερευόντως εκτιμούν ότι ακόμα κι αν οι Μονεγάσκοι τον παραχωρήσουν δανεικό, τότε πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα καλύψει το υψηλό συμβόλαιό του (1,2 εκ. ευρώ).

Συν τοις άλλοις, εκτιμούν ότι η Μονακό δεν θέλει να καλύψει κανένα μέρος του συμβολαίου του σε περίπτωση δανεισμού του, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα...

Η ουσία είναι ότι τα πράγματα για τον Μαροκινό χαφ είναι δύσκολα, αλλά στο λιμάνι – σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Γαλλία – δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση.