Κούτρης: «Με Νότιγχαμ θα δείξουμε την ετοιμότητά μας ενόψει Πλζεν»

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Λεονάρντο Κούτρης στο Olympiacos TV μετά το 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου.

Κούτρης: «Με Νότιγχαμ θα δείξουμε την ετοιμότητά μας ενόψει Πλζεν»

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την ως τώρα προετοιμασία, την συνέχεια και την αναμέτρηση με την Βικτόρια Πλζεν στη Τσεχία.

Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 1-1: Σε καλό δρόμο οι Πειραιώτες

Τα highlights του Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου 1-1 (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι για να είμαστε έτοιμοι στις 23 του μηνός, που θα αντιμετωπίσουμε την Πλζεν, μια επίσης πάρα πολύ δυνατή ομάδα, χρειαζόμαστε τέτοια τεστ, ώστε να δούμε το πώς είμαστε, απέναντι σε καλές ομάδες, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να βρούμε λίγο ρυθμό και τον τρόπο παιχνιδιού είχαμε πέρυσι. Θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Βγάλαμε τις αρετές που έχουμε στο γήπεδο, αλλά και αυτές που βγάλαμε πέρυσι. Θεωρώ ότι βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και ότι στις 23 του μηνός θα είμαστε 100% έτοιμοι.

Σίγουρα η βροχόπτωση και το βαρύ τερέν έκαναν κάποια κομμάτια δύσκολα, αλλά έχουμε μάθει να τα βγάζουμε πέρα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό τεστ, ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όπως είπα και πριν, μέρα με τη μέρα θα βελτιωνόμαστε. Έχουμε ακόμη ένα φιλικό επί αυστριακού εδάφους, πριν γυρίσουμε στην Ελλάδα. Πρέπει να αποκτήσουμε ρυθμό, αυτό είναι το πιο σημαντικό στα φιλικά. Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, να γυρίσουμε όλοι καλά. Αυτό είναι το παν. Και σε αυτά τα δυνατά τεστ να βρούμε τον ρυθμό μας, για να είμαστε έτοιμοι στις 23.

Μέρα με τη μέρα, φιλικό με το φιλικό, προπόνηση – προπόνηση, θα είμαστε καλύτεροι, βρίσκουμε ρυθμό, βγάζουμε αυτά που θέλουμε, αυτά που μπορούμε, αυτά που δουλεύουμε, έχουμε ακόμα δύο φιλικά. Με τη Νότιγχαμ, που είναι το τελευταίο, η πρόβα τζενεράλε για το ματς στην Τσεχία, θα είμαστε απολύτως έτοιμοι, για ένα τελευταίο τεστ, πριν πάμε για τη μάχη στο Πλζεν».

Δείτε το βίντεο: