Ραντζέλοβιτς: Κερδίζει το «στοίχημα» του rookie στον Ολυμπιακό!

Είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αρκεί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και έως το τέλος των προπονήσεων στο Στανς.

Ραντζέλοβιτς: Κερδίζει το «στοίχημα» του rookie στον Ολυμπιακό!

Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ως ευχάριστη έκπληξη της προετοιμασίας τον Ντουρμισάι ή τον Μπα, που παρά τα λαθάκια του δείχνει ότι έχει πιάσει λιμάνι αποφασισμένος για να διεκδικήσει θέση βασικού ακόμα και με την Πλζεν.

Με τα λίγα πράγματα που έχουμε δει έως τώρα, ίσως το βραβείο του... πρωτοεμφανιζόμενου MVP (rookie, που λένε και οι αμερικανοί) να πηγαίνει στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή το Σερβάκι δεν το πολυξέραμε. Ακούγαμε, διαβάζαμε, μαθαίναμε από τους Σέρβους ότι πρόκειται για ένα σούπερ ταλεντάκι, ο δε Κοβάσεβιτς έλεγε στο «ΦΩΣ» ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμη.

Ωστόσο, με όλα όσα έχει κάνει τόσο στα φιλικά, όσο και στις προπονήσεις, αποδεικνύεται «λίρα εκατό». Μπορεί να... ρισκάρουμε λίγο με αυτό που γράφουμε, αλλά και στην χθεσινή προπόνηση έδινε την εντύπωση ότι βρίσκεται χρόνια στην ομάδα και κυρίως δεν νιώθει το παραμικρό άγχος! Έχει το καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό θράσος.

Του αρέσει να παίζει περισσότερο αριστερά, έτσι ώστε να συγκλίνει προς τα μέσα και να σουτάρει με το δεξί. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι νιώθει άβολα όταν παίζει δεξιά. Ίσα-ίσα... Το σημαντικό όμως είναι ότι εμφανίστηκε ξαφνικά στην Πολωνία και με το "καλημέρα" έδειξε τις διαθέσεις του. Και στην Αυστρία πάντως η πρώτη του μέρα ήταν αξιοπρόσεκτη.