Οι «πρόβες» ενδεκάδας του Μαρτίνς στην Αυστρία

Τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν πλησιάζουν και ειδικά στο φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να «τεστάρει» τους παίκτες που φαίνεται ότι έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν σε 17 μέρες στην Τσεχία.

Οι «πρόβες» ενδεκάδας του Μαρτίνς στην Αυστρία

Στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία έγινε κυρίως η δουλειά στη φυσική κατάσταση και στις διάφορες δοκιμές που ήθελε να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς για να αρχίσει σιγά-σιγά να καταλήγει σε ένα σχήμα ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Βικτόρια Πλζεν.

Στο Στανς της Αυστρίας όμως θα αρχίσουν και οι πρώτες «πρόβες» ενδεκάδας, θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος τεχνικός να ανοίγει σιγά-σιγά τα χαρτιά του για το τι σκέφτεται να κάνει στα παιχνίδια με τους Τσέχους.

Σίγουρα η απόκτηση του Ελ Αραμπί του λύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα χέρια, όμως, θέλει να δουλέψει μαζί του στο διάστημα των 17 ημερών που απομένει έως το πρώτο ματς στο Πλζεν, έτσι ώστε να τον προσαρμόσει το συντομότερο δυνατόν στο πλάνο και να τον κάνει να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του, έτσι ώστε να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα κόντρα στους Τσέχους.

Ενδεχομένως στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου την Δευτέρα (8/7) ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει την λεγόμενη «πρόβα». Ίσως επειδή η Ντιναμό είναι ομάδα επιπέδου Champions League και θα θέλει να δει τους παίκτες του πώς θα εμφανιστούν απέναντι στους Ουκρανούς.

Υπομονή... Την Κυριακή (7/7) ο Ολυμπιακός θα κάνει ουσιαστικά την πρώτη του προπόνηση επί αυστριακού εδάφους και ίσως εκεί αρχίσει ο Μαρτίνς να δείχνει ποιοι παίκτες έχουν το προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού σε περίπου δύο εβδομάδες στο πρώτο ευρωπαϊκό «ραντεβού».