Συναντάει... καύσωνα στην Αυστρία ο Ολυμπιακός! (vid)

Από το πρωί στο Τιρόλ ο υδράργυρος έχει «κολλήσει» στους 36 βαθμούς, αλλά από αύριο αναμένονται βροχές. Το βράδυ του Σαββάτου (7/6) φτάνει στο Στανς η αποστολή των Πειραιωτών. Αποστολή στην Αυστρία: Αλέξης Βιρβίλης.

Συναντάει... καύσωνα στην Αυστρία ο Ολυμπιακός! (vid)

Το «ΦΩΣ» και το fosonline.gr μετά την Πολωνία ακολουθούν την αποστολή του Ολυμπιακού και στην Αυστρία. Στην πόλη Στανς θα είναι η βάση των Πειραιωτών επί αυστριακού εδάφους εώς και την Πέμπτη (11/6), με το πρόγραμμα να έχει δύο φιλικά με την Ντιναμό Κιέβου τη Δευτέρα και το Αμβούργο την Τετάρτη.

Από το πρωί ο υδράργυρος στο Στανς δεν λέει να... ξεκολλήσει από τους 36 βαθμούς και παρότι έχει συννεφιά και λίγη βροχή, η πόλη του Τιρόλ που βρίσκεται στους πρόποδες των αυστριακών Άλπεων έχει πέσει «θύμα» του καύσωνα που σαρώνει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης!

Η αποστολή των Πειραιωτών αναμένεται να εγκατασταθεί στο Στανς το βράδυ του Σαββάτου (6/7) μέσω Μονάχου και από την Κυριακή (7/7) να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με... θέα τα δύο φιλικά με Ντιναμό και Αμβούργο.

Από αύριο τουλάχιστον αναμένεται να πέσει στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία και να επιστρέψουν οι καιρικές συνθήκες στην κανονικότητα του Τιρόλ. Δηλαδή στις... καταιγίδες! Όπως και να ‘χει, οι συνθήκες στο Στανς είναι ιδανικές για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων».

Το «ΦΩΣ» και το fosonline.gr βρίσκεται ήδη στην Αυστρία και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα από την προετοιμασία.