«Τουλούζ, Βόλφσμπουργκ και Ολυμπιακός στο κυνήγι του Μπενασέρ»

Ο Μαροκινός αμυντικός μέσος της Μονακό, Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

«Τουλούζ, Βόλφσμπουργκ και Ολυμπιακός στο κυνήγι του Μπενασέρ»

Άλλο ένα όνομα στη μακρά λίστα για τα χαφ έχει προστεθεί τις τελευταίες ώρες. Μετά τους Σβαμπ, Πελέ, Μίχορλ, Άλφα Σεμέδο και Εντουάρντο (ανακοινώθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), εμφανίστηκε και ο Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ.

Πρόκειται για 23 ετών διεθνή Μαροκινό αμυντικό μέσο, ο οποίος ανήκει στη Μονακό από το 2016, η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 10 εκ. ευρώ, οι Μονεγάσκοι τον παραχωρούν ακόμα και δανεικό (την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για έξι μήνες δανεικός στη Σεντ Ετιέν) και φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες. Μάλιστα, τούτες τις μέρες βρίσκεται στην Αίγυπτο, καθώς είναι στέλεχος της Εθνικής Μαρόκου.

Επίσημες προτάσεις στην Μονακό έχουν καταθέσει η Τουλούζ (για δανεισμό) και η Βόλφσμπουργκ (για αγορά), αλλά η ομάδα του Πριγκιπάτο τις απέρριψε.

Ο Μπενασέρ που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως «6άρι», όσο και ως «8άρι», έχει συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους εώς το καλοκαίρι του 2021.

Την περασμένη χρονιά είχε συνολικά 28 συμμετοχές, 15 με τη Μονακό και 13 με τη Σεντ Ετιέν.