Το... δώρο του Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Απόλυτα ικανοποιημένος ο κόουτς από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του και το κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας. Αποστολή στην Πολωνία: Γιώργος Στασινόπουλος.

Το... δώρο του Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Εδώ και μία εβδομάδα οι προπονήσεις του Ολυμπιακού στο Γκνιεβίνο έχουν μεγάλη ένταση με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην χαρίζεται στους ποδοσφαιριστές του. Η κούραση είναι ήδη μεγάλη με καθημερινές διπλές προπονήσεις κι έχοντας παίξει δύο φιλικά παιχνίδια.

Από την προηγούμενη Δευτέρα που βρίσκεται στην Πολωνία η αποστολή ο 49χρονος κόουτς έχει δει τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν πολύ σκληρά. Υπάρχει κόπωση και από εδώ και πέρα κι εκείνος θα αρχίσει να ακολουθεί ένα άλλο μονοπάτι ενόψει και των αγώνων με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συχνά-πυκνά κατά τη διάρκεια της σεζόν φροντίζει να επιβραβεύει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Όταν βλέπει πως δουλεύουν έτσι όπως ζητάει και ότι βγάζουν αυτά που ζητάει μέσα στο γήπεδο τότε και αυτός τους κάνει… δώρο.

Ένα τέτοιο πήραν και σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" από τον προπονητή τους. Το πρωί η ένταση ήταν στο φουλ και μάλιστα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Με δυνατό αέρα και βροχή πραγματοποιήθηκε το πρωινό πρόγραμμα, αλλά όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Βλέποντας αυτή την εικόνα ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τους χαρίσει την απογευματινή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη. Έτσι το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές δεν θα κατέβουν στο γήπεδο, ενώ την τελευταία τους προπόνηση στο Mistral θα την κάνουν αύριο το πρωί.

Ο κόουτς τονίζει συνεχώς πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του. Δουλεύουν σε υψηλή ένταση και ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του. Επιπλέον του αρέσει πολύ ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Είναι σημαντικό για μία ομάδα οι παίκτες μεταξύ τους να έχουν καλές σχέσεις, διότι αυτό θα βγει και στο γήπεδο.