Με σεφ, τέσσερις αναλυτές, διατροφολόγο και οδηγό ο Ολυμπιακός στην Πολωνία

Ποιοι έχουν ταξιδέψει στο Γκνιεβίνο μαζί με την ομάδα του Πειραιά και ποιοι οι ρόλοι τους στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων»

Με σεφ, τέσσερις αναλυτές, διατροφολόγο και οδηγό ο Ολυμπιακός στην Πολωνία

Από τη Δευτέρα (24/6) ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Γκνιεβίνο, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Μία δύσκολη περίοδος για τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Για να είναι όλα στην εντέλεια και να βγαίνει στο γήπεδο το αποτέλεσμα που θέλει ο κόσμος θα πρέπει να δουλεύουν αρκετοί άνθρωποι.

Στην Πολωνία ο Ολυμπιακός βρίσκεται με μία πολυπληθή αποστολή και ανθρώπους για όλες τις δουλειές. Ένας σύλλογος αυτού του βεληνεκούς είναι λογικό να έχει προβλέψει για τα πάντα και να έχει μαζί του ανθρώπους που θα κάνουν όσο πιο εύκολη γίνεται τη ζωή ποδοσφαιριστών και προπονητών. Στο Γκνιεβίνο βρίσκονται 53 άνθρωποι για την ομάδα του Πειραιά. Σε αυτή την «ερυθρόλευκη» εκστρατεία στο Γκνιεβίνο συμμετέχουν οι 27 ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια προσθέστε τον Πέδρο Μαρτίνς, τους βοηθούς του, Ρουί Πέδρο Κάστρο και Αντόνιο Ενρίκες.

Οι γυμναστές, Χρήστος Μουρίκης και Ζαχαρίας Πασχαλίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριογιάννης. Ο γιατρός, Χρήστος Θέος και οι φυσιοθεραπευτές Νίκος Λυκουρέσης, Παναγιώτης Σιβίλιας, Σήφης Κλειδής και Άρης Χελιουδάκης. Επίσης ο διατροφολόγος Ερνάνι Γκόμες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Πολωνία έχοντας μαζί του τέσσερις αναλυτές, τον Λουίς Αντέρο Λόμπο, τον Γιώργο Μαρτάκο, τον Γιάννη Βογιατζάκη και τον Ιωσήφ Λουκά. Στο Γκνιεβίνο είναι ο ακόμη ο τιμ μάνατζερ, Θοδωρής Κοκκινάκης που έχει "τρέξει" όλο το θέμα της προετοιμασίας και ο συνεργάτης του Ρομπέρτο Γκαρθία Περάλ, ο οποίος στην Πολωνία θα διατελέσει και χρέη μεταφραστή.

Ο Ολυμπιακός έχει τον δικό του σεφ, τον Σπύρο Σταματόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στο ξενοδοχείο αρκετές ημέρες πριν την ομάδα, αλλά και τον δικό του οδηγό, τον Φραγκίσκο, αφού έχει φέρει το πούλμαν του. Επίσης έχουν ταξιδέψει και τρεις φροντιστές, ο Βαγγέλης Σούρσος, Παναγιώτης Παπαδημητρίου και ο Δήμος Μέρης. Από 'κει και πέρα στο πλευρό της ομάδας είναι ο αθλητικός διευθυντής, Κριστιάν Καρεμπέ, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς και ο οπερατέρ του OlympiacosTV, Πάρης Φραγκούλης.