Ολυμπιακός: Ταξίδι για κατασκοπία της Πλζεν

Άνθρωποι των Πειραιωτών θα παρακολουθήσουν φιλικό παιχνίδι της τσέχικης ομάδας, ενώ και ο Μαρτίνς θέλει να δει από κοντά την προσεχή του αντίπαλο.

Ολυμπιακός: Ταξίδι για κατασκοπία της Πλζεν

Στο Γκνιεβίνο προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός και βάζει τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, όμως, στο λιμάνι έχουν στο μυαλό τους και τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν. Κακά τα ψέματα αυτά είναι τα ματς που έχει… σημαδέψει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Γι' αυτό το λόγο ο Πορτογάλος προπονητής με τους συνεργάτες του αποφάσισαν, όπως γράφει το σημερινό ΦΩΣ, να στείλουν άνθρωπο να την κατασκοπεύσει και αυτό θα γίνει στο τελευταίο της φιλικό επί αυστριακού εδάφους το οποίο θα διεξαχθεί στο Γένμπαχ. Στις 5 Ιουλίου που ο Ολυμπιακός θα παίζει με τη Γιαγκελόνια στη Βαρσοβία η Πλζεν θα αντιμετωπίζει την Ούφα και ο αναλυτής της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μαρτάκος είναι αυτός που θα βρεθεί σε αυτό το ματς για να την παρακολουθήσει.

Στις 13 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της Πλζεν στο τσέχικο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Σίγκμα Όλομουτς. Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται σοβαρά να ταξιδέψει στο Πλζεν σε εκείνο το ματς για να δει από κοντά την αντίπαλο του Ολυμπιακού δέκα ημέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση σε επίσημο ματς.