Ολυμπιακός: Τους κέρδισε στο ντεμπούτο του ο Ντουρμισάι

Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο πρώτο του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να δείξει ότι ήρθε για να μείνει. Αποστολή στην Πολωνία: Γιώργος Στασινόπουλος.

Ολυμπιακός: Τους κέρδισε στο ντεμπούτο του ο Ντουρμισάι

Ο Φιορίν Ντουρμισάι ήταν ο μοναδικός από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ζήτησε να κοπεί η άδεια του και να πάει στον Ρέντη νωρίτερα. Ο νεαρός επιθετικός τρεις ημέρες πριν από τους υπόλοιπους πήγε στο προπονητήριο των Πειραιωτών και έπιασε δουλειά.

Έδειξε με τον τρόπο του ότι έχει τεράστια θέληση να δουλέψει στην ομάδα και να κερδίσει θέση στο ρόστερ της. Ο 22χρονος επιθετικός ήταν ο μοναδικός από τους διεθνείς που αγωνίστηκε στο φιλικό ματς με την Πογκόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Πολωνούς και μάλιστα κατάφερε στο διάστημα που αγωνίστηκε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο "Ντούρμι" είχε 1-2 καλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά στάθηκε άτυχος στην τελική του προσπάθεια.

Μετά το ματς ήταν με το χαμόγελο στα χείλη ο νεαρός επιθετικός, αφού πήγε αρκετά καλά το διάστημα που έπαιξε. Δεχόταν τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αλλά εκείνος διατηρούσε χαμηλούς τόνους.

Ξέρει πως ακόμα έχει αρκετό δρόμο να διανύσει για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει. Έχει πολλή δουλειά ο Ντουρμισάι, αλλά τουλάχιστον είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα είχε συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ.