Μπαίνει ο Ιούλιος και ο Μπεργκ ακόμη… ψάχνεται!

Ο Σουηδός φορ δεν έχει στα χέρια του τις προτάσεις που περίμενε και ακόμα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, από τη στιγμή που δεν δέχτηκε την προσφορά του Ολυμπιακού αρχές Ιουνίου.

Μπαίνει ο Ιούλιος και ο Μπεργκ ακόμη… ψάχνεται!

Ο Μάρκους Μπεργκ θα μπορούσε να λύσει μια και καλή το θέμα με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αν έλεγε «ναι» στην πρόταση του 1,5 εκ. ευρώ ετησίως που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός για συμβόλαιο δύο ετών.

Ωστόσο, ο Σουηδός ζητούσε συνεχώς χρόνο μέχρι που οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να υποχωρήσουν και να στραφούν σε άλλες λύσεις. Ο Μπεργκ από την πλευρά του άρχισε να διαρρέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος και πώς έχει στρέψει την προσοχή του αλλού.

Ακούστηκε ότι τον θέλει ο Μίτσελ που είναι τεχνικός διευθυντής στην μεξικανική Πούμας. Κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Φενέρμπαχτσε, Ντενίζλισπορ και Τράμπζονσπορ.

Μάλιστα η Τράμπζονσπορ τού έκανε επίσημη πρόταση, αλλά το συμβόλαιο που του πρόσφερε δεν τον ικανοποιούσε (1,2 εκ. ευρώ). Η δε Φενέρμπαχτσε επίσης δεν έφτανε στις απαιτήσεις του Σουηδού.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μπαίνει ο Ιούλιος και ακόμη… ψάχνεται ο Μπεργκ. Εκείνος ήταν που έλεγε αριστερά-δεξιά ότι θέλει να ξεμπερδεύει το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου με την επόμενη ομάδα του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με όλα όσα λένε οι Σουηδοί ότι μπορεί να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ούτε από τους «ερυθρόλευκους», ούτε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκύπτει ότι υπάρχει στον ορίζοντα κάτι περί επαναπροσέγγισης.