Οι δοκιμές του Μαρτίνς ενόψει του φιλικού του Ολυμπιακού

Την Πογκόν αντιμετωπίζει την Παρασκευή το απόγευμα (19:00) ο Ολυμπιακός στο πρώτο του τεστ επί πολωνικού εδάφους.

Οι δοκιμές του Μαρτίνς ενόψει του φιλικού του Ολυμπιακού

Το πρώτο του φιλικό επί πολωνικού εδάφους παίζει την Παρασκευή (19:00, NS1) ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει την Πογκόν Στσέτσιν. Οι Πειραιώτες μετά συμπλήρωσαν τρεις ημέρες προετοιμασίας στο Γκνιεβίνο και πλέον αρχίζουν τα φιλικά παιχνίδια.

Η αναμέτρηση με την Πογκόν θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Mistral Sport όπου προπονείται καθημερινά ο Ολυμπιακός και θα είναι προπονητικού χαρακτήρα με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Είναι, όμως, μία καλή ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων και φυσικά να βγάλουν κάποια από αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις και στο χορτάρι. Στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Mistral ο Πορτογάλος έκανε κάποιες δοκιμές όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην ενδεκάδα με την Πογκόν.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Γιάννης Μασούρας και στο αριστερό ο Τσιμίκας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Αβραάμ, Μπα. Στα χαφ είχε τους Ανδρούτσο και Γκιγιέρμε, ενώ στα άκρα τους Βαλμπουενά και Μπρούνο. Στην επίθεση ο Μαρτίνς είχε δίδυμο τους Κάιπερς, Σολδάνο. Βέβαια αυτές είναι δοκιμές που έγιναν στην προπόνηση και δεν αποκλείεται αντί του Βαλμπουενά να δούμε τον Ποντένσε. Κατά τη διάρκεια του διπλού έγιναν πολλές αλλαγές από τον κόουτς.