Ολυμπιακός: Πιάνει δουλειά στην Πολωνία ο Σεμέδο

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, ξεκινώντας προετοιμασία με τους νέους του συμπαίκτες.

Ολυμπιακός: Πιάνει δουλειά στην Πολωνία ο Σεμέδο

Την τρίτη του ημέρα στο Γκνιεβίνο διανύει ο Ολυμπιακός με την προετοιμασία να συνεχίζει και τον Πέδρο Μαρτίνς ανεβάζει συνεχώς την ένταση, αλλά να βάζει και αρκετή τακτική στο… κόλπο. Ο Πορτογάλος τεχνικός λέει και στους συνεργάτες του πως είναι αρκετά ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται και την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές όλων των τμημάτων

Παράλληλα, όμως, περιμένει και ακόμα μία προσθήκη στο ρόστερ του, έναν παίκτη που τον ήθελε πολύ και είχε επιμείνει αρκετά για να αποκτηθεί. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο, η μεταγραφή του οποίου στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Μαρτίνς έχει ακόμα έναν λόγο να είναι ικανοποιημένος.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έφτασε στην Πολωνία με πτήση μέσω Μονάχου. Θα ξεκουραστεί το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχει την ευκαιρία να πατήσει για πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρο του Γκνιεβίνο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει ήδη μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς και ανυπομονεί να πιάσει δουλειά. Στις 19:00 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος στόπερ θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται.