Ολυμπιακός: Ετοιμάζει κατασκοπία για την Πλζεν ο Μαρτίνς

Σε ρυθμούς προκριματικών οι Πειραιώτες με τον Πορτογάλο κόουτς να ετοιμάζει αποστολή στην προετοιμασία των Τσέχων.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει κατασκοπία για την Πλζεν ο Μαρτίνς

Στην Πολωνία μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού έχουν ταξιδέψει φυσικά και οι αναλυτές της ομάδας του Πειραιά. Οι άνθρωποι που βιντεοσκοπούν τα πάντα στις προπονήσεις και στη συνέχεια κάνουν τη σχετική ανάλυση με τον προπονητή.

Επειδή, όμως, η κλεψύδρα αδειάζει ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα με αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν στο μεγάλο λιμάνι ασχολούνται σοβαρά με την τσεχική ομάδα. Όπως γράφει το σημερινό "ΦΩΣ" ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του το πλήρες πρόγραμμα των Τσέχων. Πότε δηλαδή παίζουν φιλικά παιχνίδια και καταστρώνει τα πλάνα του.

Η Πλζεν προετοιμάζεται στην επαρχία του Τιρόλο, στην Αυστρία, εκεί όπου θα πάει και ο Ολυμπιακός μετά την Πολωνία. Ο 49χρονος τεχνικός αναμένεται να στείλει τις επόμενες ημέρες άνθρωπο του προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά κάποιο από τα φιλικά των Τσέχων.

Μάλιστα στις 5 Ιουλίου που ο Ολυμπιακός παίζει στη Βαρσοβία με τη Γιαγκελόνια η Βικτόρα Πλζεν αγωνίζεται στο Γένμπαχ. Στην ίδια περιοχή οι Πειραιώτες θα παίξουν στις 10 Ιουλίου με αντίπαλο το Αμβούργο.