Γκιόρκι Χάτζι: Στροφή 180 μοιρών για τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Γκιόργκι Χάτζι μέσα από την επίσημη σελίδα της Βιτορούλ, ξεκαθάρισε ότι σέβεται απεριόριστα τον Ιβάν Σαββίδη.

Γκιόρκι Χάτζι: Στροφή 180 μοιρών για τον Ιβάν Σαββίδη

O Γκιόργκι Χάτζι, εξαπέλυσε επίθεση κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ όταν εκείνος μίλησε για την εθνική Κ21 της Ρουμανίας, τονίζοντας ότι παρά την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μόνο 5-6 παίκτες μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Ο Χατζί δήλωσε για τον Λουτσέσκου: «Κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με Ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα! Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας»

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ με τον Χάτζι να βγαίνει και να ζητάει ότι σέβεται απεριόριστα τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Χάτζι, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου της Βιτορούλ:

«Το μόνο που έκανα ήταν να αντιδράσω στην δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου επειδή όλη αυτή η γενιά της Eθνικής U21 της Ρουμανίας πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία και όχι μόνο 5-6 παίκτες.

Σας διαβεβαιώ πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και την εκτίμησή μου. Ξέρω τι σημαίνει να στηρίζεις οικονομικά μια ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία.

Με μεγάλο σεβασμό, Γκεόργκε Χάτζι»