«Ανοιχτό ακόμη του Σεμέδο στον Ολυμπιακό»

Οι Ίβηρες δεν έχουν αφήσει εκτός «παιχνιδιού» τον Ολυμπιακό παρά την διαρροή των «ερυθρολεύκων» ότι «πάμε γι’ άλλα, δεν ασχολούμαστε άλλο με τον Σεμέδο».

«Ανοιχτό ακόμη του Σεμέδο στον Ολυμπιακό»

Στον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαροι την Κυριακή (23/6). «Δεν ασχολούμαστε άλλο με τον Σεμέδο, πάμε γι’ άλλα», έλεγαν από την ΠΑΕ και ήδη άρχισαν να «σκάνε» διάφορα ονόματα όπως του Ρολάντο (ελεύθερος από Μαρσέιγ), του Ζοσουέ Σα (Αντερλεχτ), του Πεδράο (Γκιμαράες) και φυσικά των παικτών με τους οποίους ασχολήθηκε όπως οι Σκρτελ και Βερμάλεν.

Ωστόσο, στην Πορτογαλία από την πρώτη στιγμή έλεγαν ότι πρόκειται για μία κίνηση τακτικής από πλευράς Ολυμπιακού, καθώς πάλι την τελευταία στιγμή η Βιγιαρεάλ βάλθηκε να ξανασπάσει τα νεύρα των Πειραιωτών.

Το ίδιο έλεγαν οι Ίβηρες και την Δευτέρα (24/6). Ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει υποχωρήσει 100% για τον 25χρονο Πορτογάλο στόπερ. Το επαναλαμβάνουμε πάντως ότι η πειραϊκή ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη και λέει σε όλους τους τόνους ότι δεν ασχολείται άλλο με τον Σεμέδο.

Αν όμως αύριο – μεθαύριο επιστρέψει η Βιγιαρεάλ και χτυπήσει εκείνη την πόρτα του Ολυμπιακού, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα ανατροπή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Προς το παρόν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να σαρώνουν την αγορά για άλλον κεντρικό αμυντικό.