Τελειώνει με τη Σερβία και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς

Απρόοπτο με τον νεαρό στόπερ που έχασε το τελευταίο ματς της Εθνικής Ελπίδων λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στην προπόνηση.

Τελειώνει με τη Σερβία και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς

Το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων της Σερβίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ιταλία δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μετά τις ήττες από Αυστρία και Γερμανία το συγκρότημα του Τζόροβιτς παραμένει χωρίς βαθμό και το ματς με τη Δανία έχει ελάχιστη σημασία.

Παίζει φυσικά και το γόητρο σε αυτή την αναμέτρηση με τους Σέρβους να θέλουν να πάρουν κάποιο βαθμό στο συγκεκριμένο τουρνουά. Το θέμα είναι πως και στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε αυτή τη διοργάνωση και πολύ περισσότερο στην Εθνική Σερβίας. Δεν είναι μόνο ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που έπαιξε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς για τον οποίο οι Πειραιώτες το έχουν προχωρήσει το θέμα.

Ο στόπερ της Παρτιζάν που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα είναι με το στυλό στο χέρι. Αυτό αναφέρουν και τα τελευταία ρεπορτάζ των Σέρβων. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Παρτιζάν και η μεταγραφή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους Σέρβους ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στο Βελιγράδι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Από εκεί αναμένεται να φύγει για την Ελλάδα προκειμένου να έρθει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκοβιτς, πάντως, δεν ήταν στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή για το τελευταίο ματς της Σερβίας. Ο λόγος ένας τραυματισμός που αποκόμισε στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας και ο οποίος τον έχει κρατήσει εκτός. Δεν φαίνεται, πάντως, να είναι κάτι το σοβαρό αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τη ζημιά που έχει υποστεί.