Ακόμα ψάχνεται ο Σκρτελ, διακριτικά κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Ο Σλοβάκος στόπερ δεν έχει υπογράψει ακόμα σε καμία ομάδα και δείχνει να θέλει κι άλλο χρόνο για να πάρει τις αποφάσεις του.

 

Ακόμα ψάχνεται ο Σκρτελ, διακριτικά κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Με τον Μάρτιν Σκρτελ ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός και μάλιστα πολύ σοβαρά. Μάλιστα, ο μάνατζέρ του παραδέχτηκε ότι μέχρι και ο Βαλμπουενά επιστρατεύτηκε για να του μιλήσει για όλα όσα συνάντησε στον Πειραιά.

Ο Σλοβάκος στόπερ που μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, δεν έχει κλείσει πάντως ακόμη πουθενά. Φέρεται να ψάχνει τριετές συμβόλαιο παρά τα 34 του χρόνια, ένα συμβόλαιο όμως που δεν βρίσκει πουθενά.

Η Φενέρ του έκανε πρόταση ανανέωσης για τον επόμενο χρόνο, ενώ η Μπασακσεχίρ του πρότεινε κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει καμία απόφαση.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, είχε καταθέσει μία πρόταση που σε πρώτη φάση δεν ικανοποιούσε τον παίκτη και πλέον η κατάσταση με τον Σλοβάκο στόπερ έχει μείνει στάσιμη. Τουλάχιστον από την πλευρά του δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια βιασύνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πάρει τις αποφάσεις του από… Ιούλιο.

Μετά τις εξελίξεις με τον Ρούμπεν Σεμέδο και το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τη Βιγιαρεάλ, είναι δεδομένο ότι το όνομα του Σκρτελ θα φιγουράρει ξανά στα ρεπορτάζ.

Μόνο που προς το παρόν έχει πει «όχι» σε προσφορές που είναι κοντά στα δικά του «θέλω» ως προς το οικονομικό σκέλος (γύρω στα 2 εκ. ευρώ ψάχνει), αλλά δεν βρίσκει έστω κλειστό διετές.

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον από την Ρέιντζερς έχει ατονίσει, ενώ φέρεται να μην υπάρχει αντιπρόταση από τις Φενέρμπαχτσε και Μπασακσεχίρ. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση.