Πόσα διαρκείας έχουν πουλήσει Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ

Απ' ότι φαίνεται το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι και φέτος το γήπεδο που θα έχει τη μεγαλύτερη πληρότητα.

Πόσα διαρκείας έχουν πουλήσει Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ

Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στα διαρκείας που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής από τις λαοφιλέστερες ομάδες, που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ολυμπιακός είναι μακράν πρώτος, έχοντας διαθέσει μέχρι και την 21η Ιουνίου (!) 16.500 εισιτήρια διαρκείας. Το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιξε πέρυσι, η μάχη για μια θέση στους ομίλους του Champions League, η δίψα για επιστροφή στην κορυφή της Super League, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα φορέσουν τα ερυθρόλευκα, ανάγκασαν πολλούς φίλους των ερυθρόλευκων να κλείσουν από νωρίς θέση στο καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας.

Ακολουθεί ο Άρης, ο οποίος αναμένεται να σπάσει δεύτερος το φράγμα των 4.000 διαρκείας. Οι μεταγραφές που έχουν κάνει οι "κίτρινοι" έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο και γι' αυτό έχουν αφήσει προς το παρόν αρκετά πίσω τον συμπολίτη τους και νταμπλούχο Ελλάδας, ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει δώσει 2.320 κάρτες.

Από 'κει και πέρα, τα διαρκείας της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν μόλις την Παρασκευή (21/6), ενώ του Παναθηναϊκού -ο οποίος φαίνεται αρκετά πίσω σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τους υπόλοιπους- θα τεθούν σε κυκλοφορία αρχές Ιουλίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16.500
ΑΡΗΣ 3.950
ΠΑΟΚ 2.320
ΑΕΚ : Παρουσιάστηκαν την 21η Ιουνίου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Από αρχές Ιουλίου σε κυκλοφορία
* Tα στοιχεία είναι κατά προσέγγιση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των ομάδων