Κάτι «ψήνεται» από Τουρκία για Νάτχο

Ο Ισραηλινός χαφ που ακόμα δεν έχει φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά ψάχνεται να πάει σε ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τη γειτονική χώρα.

Κάτι «ψήνεται» από Τουρκία για Νάτχο

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να διευθετήσει μόνο το «πάρε» στη μεταγραφική περίοδο, αλλά να δει τι θα κάνει και με τους ποδοσφαιριστές που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο που είναι ένας εξ αυτών, ψάχνεται ο ίδιος να βρει μια ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς βλέπει ότι στον Ολυμπιακό θα είναι στη «σκιά» του Φορτούνη και του Βαλμπουενά, από τη στιγμή που ο Μαρτίνς υπολογίζει τον Γάλλο σούπερ σταρ και για πίσω από τον επιθετικό.

Ο Ισραηλινός χαφ λοιπόν έχει προσελκύσει τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας, με τις Μπασακσεχίρ και Αλάνιασπορ να κάνουν κάποιες πρώτες διερευνητικές κρούσεις για να πληροφορηθούν για τα οικονομικά δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Νάτχο που έχει ένα υψηλό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, δεν «τρελαίνεται» ιδιαίτερα να βρει 900 χιλιάρικα και στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκείνο που ψάχνει είναι να βρει ομάδα όπου θα παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Στο δια ταύτα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν από τις πρώτες ομάδες που εξέτασαν την περίπτωσή του, ωστόσο, φαίνεται πώς κάτι «ψήνεται» από Τουρκία μεριά για τον 31χρονο διεθνή μέσο.