Ο Αβραάμ και η «κάψα» του Ολυμπιακού για στόπερ

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έβγαλε ένα ολόκληρο ημίχρονο, ενώ στον Πειραιά φουλάρουν να κλείσουν κεντρικό αμυντικό.

Ο Αβραάμ και η «κάψα» του Ολυμπιακού για στόπερ

Το φιλικό παιχνίδι με τη Βιτούρολ ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Ήταν μία ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να ξεμουδιάσουν έπειτα από μία εβδομάδα προπονήσεων στον Ρέντη. Για τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν μία ευκαιρία να δει και κάποια πράγματα για τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» είδε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίζει για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Συγκεκριμένα ο έμπειρος στόπερ ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με τη Βιτορούλ και έκανε δίδυμο με τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Σαφώς και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για το τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής για τη συνέχεια της προετοιμασίας, αλλά από την άλλη είναι θετικό πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έβγαλε ένα ολόκληρο 45λεπτο και έδειξε σε καλή κατάσταση. Έχει δουλέψει πολύ και ακόμα όταν ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα εκείνος έμεινε στον Ρέντη και συνέχισε τις προπονήσεις. Ο Μαρτίνς τον υπολογίζει για τις υποχρεώσεις των Πειραιωτών.

Όλα αυτά είναι η μία ανάγνωση, διότι η άλλη είναι πως η ομάδα του Πειραιά αυτή τη στιγμή «καίγεται» να πάρει κεντρικό αμυντικό. Στην επανάληψη έπαιξαν μαζί στα στόπερ οι Μπα και Τοροσίδης με τον Μαρτίνς να μην έχει άλλον στη διάθεση του. Μεριά και Σισέ λείπουν στο Κόπα Άφρικα και ο προπονητής του Ολυμπιακού «καίγεται» για κεντρικό αμυντικό. Στο λιμάνι κάνουν προσπάθειες προκειμένου να τελειώσει το θέμα με τον Ρούμπεν Σεμέδο και αισιοδοξούν πως μέχρι τη Δευτέρα που φεύγει η αποστολή για την Πολωνία θα έχουν τελειώσει κάποια υπόθεση.