Πρεμιέρα φιλικών για τον Ολυμπιακό, με Βιτορούλ (19/6)

Το πρώτο ανεπίσημο φιλικό της σεζόν δίνει σήμερα (19/6) το απόγευμα στο γήπεδο της Καλλιθέας ο Ολυμπιακός εναντίον της Κυπελλούχου Ρουμανίας, Βιτορούλ. Χωρίς κόσμο το παιχνίδι.

Πρεμιέρα φιλικών για τον Ολυμπιακό, με Βιτορούλ (19/6)

Την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες που έχει έως τώρα στη διάθεσή του στις πρώτες προπονήσεις της χρονιάς θα έχει σήμερα (19/6) έχει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα (δίχως την παρουσία κόσμου και δημοσιογράφων) την Κυπελλούχο Ρουμανίας Βιτορούλ Κοστάντα, την ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο μεγάλος Γκιόργκι Χάτζι.

Ο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Έλληνες και ξένους διεθνείς, τους νεοαποκτηθέντες Σουντανί και Μπρούνο, όπως και τον Βαλμπουενά που σήμερα θα πιάσει δουλειά κάνοντας την πρώτη του ατομική προπόνηση στον Ολυμπιακό. Θα είναι μια πρώτη ευκαιρία για τον Ούγκο Κάιπερς να παίξει για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Βέλγος φορ προπονείται από την αρχή με τους Πειραιώτες.

Η αποστολή της Βιτορούλ: Κοζοτσάρου, Μπουζμπούτσι, Τορντάι, Ατσίμ, Αρτεάν, Μπας, Ντε Νόογιερ, Καλτσάν, Ολιβέιρα, Γκανέα, Ιάκομπ, Ιάνκου, Κεϊτά, Λέκα, Χούρι, Μάτεν, Μλάντεν, Τιρτσοβεάνου, Βίνα, Γκρόσου, Τουκάλιουτς, Μπίρζου, Μαλαέλε, Ίλιε, Ποπέσκου, Χαλέπ και Ντανουλεάσα.