Η Αϊντχόφεν δεν θέλει αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην κλήρωση του Champions League!

Η Aϊντχόφεν προτιμά Βασιλεία από Ολυμπιακό. Αύριο (19/6) μπαίνει στις προπονήσεις ο Αφελάι.

Η Αϊντχόφεν δεν θέλει αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην κλήρωση του Champions League!

Η PSV Αϊντχόφεν είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στην αυριανή κλήρωση του Champions League στην Ελβετία. Με την ολλανδική ομάδα να αρχίζει σήμερα την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν υπό τις οδηγίες του Μαρκ Φαν Μπόμελ, στο προπονητικό κέντρο της.

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι που ανακοινώθηκε σήμερα επιστρέφοντας μετά από 8 χρόνια, αλλά και επίσης μία επιστροφή, ο Σαμ Λάμερς από την Χέρενφεν, είναι οι έως τώρα κινήσεις των Ολλανδών που έχουν δώσει τον αριστερό μπακ Αζίζ Μπένιχ στην Μπασάκσεκχιρ και άφησαν και τον στόπερ Ντάνιελ Σχάμπ.

Στις τάξεις της PSV υπάρχει η αίσθηση ότι είναι προτιμότερο να κληρωθούν αύριο με την Βασιλεία παρά με τον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρούν πιο δυνατή ομάδα. Αλλά γενικά πιστεύουν ότι η ομάδα τους είναι για να συνεχίσει περισσότερο και ότι θα περάσει με όποιον κι αν κληρωθεί.

Στην πρώτη προπόνηση ο Φαν Μπόμελ είχε 17 παίκτες, με τους διεθνείς να απουσιάζουν ανάμεσά τους και ο αρχηγός Ντε Γιονγκ που είναι περιζήτητος από διάφορους συλλόγους, αλλά και ο Ντάμφρις, για τον οποίο λέγεται ότι η Γιουνάιτεντ προσφέρει 25 εκ. λίρες.

Γενικά στην PSV θεωρούν ότι αυτές οι εβδομάδες θα έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, με αρκετές προσθήκες και αποχωρήσεις.