Δεν «παίζει» μόνος του για Τραμονί ο Ολυμπιακός

Γερό μπάσιμο της Μπορντό για τον ταλαντούχο άσο της Γκαζελέκ Αζαξιό, ο οποίος έχει κλέψει καρδιές με όσα έχει κάνει στη Β’ Γαλλίας.

Δεν «παίζει» μόνος του για Τραμονί ο Ολυμπιακός

Έχει απλώσει δίχτυα ο Ολυμπιακός στην Κορσική και όχι άδικα, αφού φαίνεται πως έχει βρει φλέβα χρυσού. Δεν είναι μόνο ο Ουσεϊνού Μπα και ο Φοντέ Καμαρά. Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει εντοπίσει κι άλλο αστεράκι στην Κορσική, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά για να τον κάνει δικό του.

Ο λόγος για τον Ματέο Τραμονί, ο οποίος έχει συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Τα κατορθώματα του 19χρονου αριστερού χαφ δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Θεωρείται ένα σπουδαίο ταλέντο με μεγάλο του προσόν την ταχύτητα και την εξυπνάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Με την Γκαζελέκ Αζαξιό έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν ο Ματέο Τραμονί με αποτέλεσμα και οι μεγάλοι του γαλλικού ποδοσφαίρου να τον έχουν στα υπόψη τους. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του και ασχολείται σοβαρά με τον αριστερό χαφ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Το θέμα είναι πως σε αυτή την περίπτωση δεν τους έχει πιάσει όλους στον ύπνο, όπως έκανε με άλλες υποθέσεις. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Γάλλων ο Ματέο Τραμονί βρίσκεται στο… στόχαστρο και της Μπορντό. Οι Γιρονδίνοι θεωρούν πως ο παίκτης εξελίσσεται συνεχώς και μάλιστα είναι χρήσιμος σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής ανέρχεται στο 1,5 με 2 εκατ. ευρώ. Θεωρείται ένα ποσό λογικό για τα δεδομένα του ποδοσφαιριστή και της εξέλιξης που έχει. Το έργο του Ολυμπιακού δεν είναι και τόσο εύκολο για τον Ματέο Τραμονί, αφού η Μπορντό εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει δικό της τον παίκτη.