«Μένει στην Τουρκία ο Σκρτελ»

Ο Σλοβάκος μπορεί να τα έχει… σπάσει με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά σύμφωνα με τους γείτονες αναμένεται να συνεχίσει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

«Μένει στην Τουρκία ο Σκρτελ»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που το όνομα του βρέθηκε και βρίσκεται ακόμα στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Μάρτιν Σκρτελ. Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός απασχόλησε τους Πειραιώτες, έκαναν και κάνουν προσπάθειες για να τον πάρουν όμως δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Πρόσφατα ο εκπρόσωπος του δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έχει ενεργοποιήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά προκειμένου να καταφέρει να πείσει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να υπογράψει στο μεγάλο λιμάνι.

Στην Τουρκία, ωστόσο εδώ και λίγη ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Μάρτιν Σκρτελ θα συνεχίσει την καριέρα του σε τουρκικό σύλλογο. Σύμφωνα με τους γείτονες ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μπασακσεχίρ.

Η τουρκική ομάδα προσφέρει στον Μάρτιν Σκρτελ συμβόλαιο δύο ετών με απολαβές 1,5 εκατ. το χρόνο. Του δίνει δηλαδή αυτό που δεν μπορούσε να του δώσει η Φενέρμπαχτσε με την οποία τα έχει «σπάσει» οριστικά ο παίκτης. Οι Τούρκοι μετέδιδαν επίσης πως ο Ολυμπιακός του έχει προσφέρει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.