Αλήθειες και ψέματα για Σεμέδο και Ολυμπιακό

Οι "ερυθρόλευκοι" εντείνουν την προσπάθειά τους για να τον ντύσουν στα κόκκινα παρά τις τελευταίες δηλώσεις του περί επιθυμίας του για Πορτογαλία.

Αλήθειες και ψέματα για Σεμέδο και Ολυμπιακό

Ας ξεκινήσουμε από τα σημαντικά: Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ίσα-ίσα που τον παλεύει και εξακολουθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει πρωτίστως λύση με την Βιγιαρεάλ, η οποία τις τελευταίες μέρες δείχνει πιο διαλλακτική.

Με τον ποδοσφαιριστή τα έχει βρει σε όλα. Προχθές, ωστόσο, βγήκε ο Σεμέδο και είπε ότι προτιμάει να επιστρέψει στην Πορτογαλία, όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα. Μόνο που οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη κρούση στην Βιγιαρεάλ ούτε από την Πόρτο, ούτε από την Μπενφίκα.

Οπότε, για την ώρα επισήμως δεν υπάρχει καμία από τις δύο μεγάλες πορτογαλικές ομάδες. Όσο για τα περί ρήτρας 20 εκ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Βιγιαρεάλ σε περίπτωση που τα «κίτρινα υποβρύχια» παραχωρούσαν τον ποδοσφαιριστή σε μία εκ των Πόρτο ή Μπενφίκα, αυτό που προκύπτει από την Βιγιαρεάλ είναι ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αλλά όπως και να 'χει, εφόσον ασχοληθούν με κάποιο τρόπο θα βγει κερδισμένη η Σπόρτινγκ, η πρώην ομάδα του Σεμέδο.

Πώς έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή; Πόρτο και Μπενφίκα έχουν ενδιαφερθεί μόνο στα λόγια ή μέσω των σεναρίων του Τύπου. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό δηλαδή από τους δύο "μεγάλους" της πορτογαλικής λίγκας. Αντιθέτως η Ρίο Άβε τον θέλει και το ξέρουν στη Βιγιαρεάλ.

Ο Σεμέδο λοιπόν, εξακολουθεί να είναι ψηλά στην ατζέντα του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν. Άλλωστε, μέχρι και πριν από μερικές μέρες ο ίδιος ο Σεμέδο πήγαινε στη Βιγιαρεάλ και έλεγε «αφήστε με να πάω στον Ολυμπιακό», αλλά η ισπανική ομάδα για κάποιον λόγο που δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε (αφορά τον Ναουέλ) ήθελε να βγάλει την… ψυχή των Πειραιωτών.

Πιθανότατα από αύριο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν θα τραβήξει για πολύ καιρό ακόμη… Άλλωστε, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να ξεμπερδεύει και να μάθει το επόμενο 10ήμερο σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται.