Θέος:«Με τις κινήσεις του ο Παπαδόπουλος θέτει τον εαυτό του εκτός Ηρακλή»

Σε πολλή δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Ηρακλής σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Φώτης Θέος  

Θέος:«Με τις κινήσεις του ο Παπαδόπουλος θέτει τον εαυτό του εκτός Ηρακλή»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus fm 103,6 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής στο ποδόσφαιρο, για τον Τομ Παπαδόπουλο αλλά και σε ποια κατηγορία θα παίζει ο Ηρακλής του χρόνου.

Αναλυτικά όσο είπε στον FOCUS FM 103,6:

Για τις εργασίες που γίνονται σε Κατσάνειο και Ιβανόφειο: «Με τις δυνάμεις και τα τεράστια προβλήματα που έχουμε σαν Γ.Σ και όλα τα προβλήματα προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με τα τμήματα που έχουμε, θεωρούμε ότι ότι μπορούμε να κάνουμε».

Για την επικοινωνία με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Προσπαθούμε να βρούμε έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών που έχουν απομείνει στο ποδόσφαιρο του Ηρακλή. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, δεν είναι καλή η κατάσταση. Υπάρχει μεγάλο θέμα για τα μπλεξίματα που γίνονται με το άλλο ΑΦΜ. Όλα αυτά καταλήγουν στο θέμα του Γ.Σ και ότι πρέπει να λυθεί, γιατί όλα τα τμήματα θα έχουν προβλήματα».

Για συναντήσεις που θα γίνουν: «Προφανώς και κάτι πρέπει να γίνει. Όντως κάποιοι πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία, γιατί ο Γ.Σ προσπαθεί να λύσει ακόμα τα δικά του προβλήματα. Την ίδια ώρα να προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα των υπόλοιπων τμημάτων, καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι. Πρέπει να υπάρχει συνοχή από όλη την οικογένεια του Ηρακλή».

Για τις κινήσεις του Τομ Παπαδόπουλου: «Με τις κινήσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό, θέτει ο ίδιος τον εαυτό του εκτός Ηρακλή. Ο άνθρωπος κάνει κάποιες κινήσεις αυτόνομα, χωρίς την συναίνεση της οικογένειας του Ηρακλή. Αυτό δεν είναι ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή».

Για την κατηγορία που θα αγωνίζεται το ποδόσφαιρο: «Αυτό κανείς δεν το ξέρει. Είναι στον αέρα γιατί κανείς δεν ξέρει ποιος κινεί τα νήματα. Η ομάδα με ποιο ΑΦΜ να παίξει Δ’ Εθνική; Αν δεν λυθεί αυτή η ΠΑΕ Ποντίων μαζί με το ιδρυτικό της σωματείο από πίσω, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο μετά. Μετά ο μόνος που μπορεί να δηλώσει ένα ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο Γ.Σ Ηρακλής, να πάμε δηλαδή στην τελευταία κατηγορία του τοπικού όπως κάνει κάθε ομάδα. Αυτό δεν είναι δική μου απόφαση, προφανώς θα γίνει μία Γενική Συνέλευση. Δεν είναι τόσο εύκολη απόφαση να δηλώσουμε την ομάδα στο Γ’ Τοπικό».

Για την αγορά άλλου ΑΦΜ: «Αν βρεθεί θα πρέπει, εκείνος, που θα το βρει, να κάτσει, να μας το εξηγήσει. Τώρα να κάνουμε εικασίες για ένα άλλο ΑΦΜ που δεν υπάρχει, δεν χρειάζεται».