Δυνατά η Φλαμένγκο για Πεδράο που αρέσει στον Ολυμπιακό

Πολλά τα ρεπορτάζ από την Βραζιλία ότι ο αρχηγός της Γκιμαράες που αποτελεί την «καψούρα» του Πέδρο Μαρτίνς οδεύει προς… Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Δυνατά η Φλαμένγκο για Πεδράο που αρέσει στον Ολυμπιακό

Ο πολύπειρος Πορτογάλος πρώην προπονητής των Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζόρζε Ζεσούς, από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο, έχει «συλληφθεί» να εξετάζει μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Και να τους εξετάζει πολύ σοβαρά.

Ο πρώτος ήταν ο 31χρονος αριστερός μπακ Κοεντράο που έμεινε ελεύθερος από την Ρίο Άβε, ενώ το Σάββατο (15/6) που η «Α Bola» έγραψε ότι ο Πεδράο της Γκιμαράες είναι πρώτος στόχος του Πέδρο Μαρτίνς, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Φλαμένγκο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Βραζιλία, ο Ζόρζε Ζεσούς ζήτησε τον Πεδράο από τη διοίκηση του κλαμπ του Ρίο Ντε Τζανέιρο και οι διοικούντες αποφάσισαν να μην του χαλάσουν το χατίρι.

Ακούγεται ότι η Φλαμένγκο είναι διατεθειμένη να προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ στην Γκιμαράες και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον 26χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, έτσι ώστε να τον πείσει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Για την ώρα λοιπόν, τόσο στην Πορτογαλία, όσο και στην Βραζιλία, η Φλαμένγκο είναι στην… pole position για να αποκτήσει τον Πεδράο, έναν ποδοσφαιριστή που ανέδειξε ο Μαρτίνς στην Γκιμαράες και δεν έχει κρύψει από πέρσι το καλοκαίρι, ότι θα ήθελε να τον έχει και στον Ολυμπιακό.