Τα γυρίζει ο Σεμέδο για Ολυμπιακό, άλλα λένε οι Ισπανοί!

Ο Πορτογάλος στόπερ δήλωσε ότι προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, παρότι οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι πιέζει την Βιγιαρεάλ να δεχτεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων».

Τα γυρίζει ο Σεμέδο για Ολυμπιακό, άλλα λένε οι Ισπανοί!

Ανατροπή δεδομένων με τον Ρούμπεν Σεμέδο; Όλα είναι μέσα στο «παιχνίδι»… Από εκεί που η ίδια η Βιγιαρεάλ έβγαζε προς τα έξω ότι ο Πορτογάλος στόπερ πιέζει τα «κίτρινα υποβρύχια» να δεχτούν την πρόταση του Ολυμπιακού, ήρθε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με συνέντευξή του στο «Rádio Renascença» να φέρει τα πάνω – κάτω.

Με αφορμή το ενδιαφέρον από Πόρτο και Μπενφίκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, ο Σεμέδο απάντησε: «Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν ότι κάνεις καλές δουλειές. Αν συμβεί μία τέτοια μεταγραφή, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Η υπόθεσή μου είναι στα χέρια των ατζέντηδών μου. Προσωπικά, θα ήθελα να συνεχίσω στην Πορτογαλία. Τώρα όμως θέλω να ξεκουραστώ. Πιστεύω σε μία – δυο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα».

Σίγουρα ο Πορτογάλος στόπερ περιπλέκει κάπως τα πράγματα, ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μία πρόταση που σίγουρα έχει στα χέρια του είναι της Ρίο Άβε. Έχοντας λοιπόν μόνο την Ρίο Άβε, ο Σεμέδο έβγαζε προς τα έξω ότι προτιμάει να πάει στον Ολυμπιακό.

Αν όντως μπουν στο «κόλπο» η Πόρτο και η Μπενφίκα, τότε όπως αντιλαμβάνεστε, αλλάζουν τα πράγματα… Στην Ισπανία πάντως θεωρούν ότι δεν το έχει κρύψει ο Σεμέδο πώς θα ήθελε να επιστρέψει στην Πορτογαλία, ωστόσο, αυτή τη στιγμή στα χέρια του η καλύτερη πρόταση είναι του Ολυμπιακού.