Κινέζοι, Άραβες και στη μέση… Ολυμπιακός για Βερμάλεν!

Ο 33χρονος Βέλγος στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, έχει ένα κάρο προτάσεις στα χέρια του και μία εξ αυτών που εξετάζει σοβαρά, είναι των «ερυθρολεύκων».

Κινέζοι, Άραβες και στη μέση… Ολυμπιακός για Βερμάλεν!

Όταν ο Ολυμπιακός αποφάσιζε να ασχοληθεί με τον Τόμας Βερμάλεν πριν από περίπου ένα 20ήμερο, γνώριζε ότι η αποστολή δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση εύκολη.

Ένας σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ένας αμυντικός που έκανε σπουδαία καριέρα σε Άγιαξ και Άρσεναλ, ενώ έφτασε στο σημείο να περάσει τις πύλες του Καμπ Νου, ήταν λογικό ότι από τη στιγμή που θα έμενε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, το τηλέφωνό του θα έπαιρνε… φωτιά από διάφορους ενδιαφερόμενους.

Ο 33χρονος Βέλγος στόπερ στον οποίο έχει κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός, έχει ένα κάρο προτάσεις στα χέρια του, σύμφωνα με όλα όσα μεταδίδουν οι συμπατριώτες του.

Στην Μπαρτσελόνα είχε ένα συμβόλαιο κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ και φημολογείται ότι τέτοια προσφορά έχει φτάσει ήδη στα χέρια του από Κίνα και Αραβία.

Ωστόσο, δεν έχει απαντήσει ακόμα θετικά, γιατί φαίνεται να έχει σε πρώτο πλάνο την παραμονή του στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει σχεδόν τα μισά χρήματα από αυτά που έπαιρνε στην Μπαρτσελόνα και η αλήθεια είναι πώς δεν έχει πει «όχι» στους Πειραιώτες.

Στο λιμάνι ναι μεν διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις λόγω των συχνών τραυματισμών του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ωστόσο, δεν κρύβουν ότι αν καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» του Βερμάλεν, τότε θα έχουν βάλει στη «μηχανή» τους έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά στο… φουλ.

Ο Βερμάλεν δεν βιάζεται να πάρει την απόφασή του. Τουλάχιστον δεν βιάζεται να απαντήσει σε κανέναν εώς και την Κυριακή (16/6). Κατά συνέπεια, αναμένεται από βδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις για τον Βέλγο στόπερ, τον οποίο παλεύει ο Ολυμπιακός να φέρει στην Ελλάδα.