Πατάει γκάζι για τις μεταγραφές του ο Ολυμπιακός-Τι γίνεται με Μουνιέ

Τι γίνεται με τον Μπεργκ και γιατί ο Μουνιέ είναι σε πρώτο πλάνο μετά τις τελευταίες εξελίξεις. «Τρέχει» και το θέμα του Σεμέδο η ομάδα του Πειραιά.

Πατάει γκάζι για τις μεταγραφές του ο Ολυμπιακός-Τι γίνεται με Μουνιέ

Όσο περνάνε οι ημέρες στον Ολυμπιακό αισθάνονται και την πίεση του χρόνου. Στόχος τους είναι στην Πολωνία να υπάρχουν τα βασικά στελέχη της ομάδας και να έχουν γίνει οι μεταγραφικές που είναι πρωταρχικός στόχος. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μεγάλες «μάχες» για να ικανοποιήσουν και τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς και σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίζει.

Αξίζει να δούμε τι συμβαίνει με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Ο Μπεργκ έχει χάσει πολύ έδαφος και αυτή τη στιγμή θα πρέπει ο ίδιος να γυρίσει για να αλλάξει κάτι στο θέμα και να «ζεσταθεί» ξανά ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες εξετάζουν τα πάντα και σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ποδοσφαιριστές όπως οι Φακούντο, Καρίγιο και Μουνιέ. Ο καθένας έχει τις πιθανότητες του. Οι δύο πρώτοι μοιάζουν πολύ δύσκολες περιπτώσεις και ο τελευταίος είναι κοντά σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά πλέον έχει κερδίζει πόντους.

Όσον αφορά στα στόπερ και εκεί τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ο Ολυμπιακός χτύπησε ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι όπως ο Σκρτελ με τον οποίο τα πράγματα είναι ζόρικα. Ο Βερμάελεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόσο στην πατρίδα του όσο και στη Ισπανία μιλάνε για σίγουρη μεταγραφή. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, αλλά υπάρχει επαφή.

Με τον Πεδράο δίνει «μάχη» ο Ολυμπιακός, αλλά οι απαιτήσεις της Γκιμαράες είναι υψηλές παρά το γεγονός ότι τα στελέχη της δείχνουν πιο διαλλακτικά το τελευταίο διάστημα. Κατά τα άλλα οι Πειραιώτες δείχνουν να έχουν βρει επαφή και με τη Βιγιαρεάλ για τον Σεμέδο και οι συζητήσεις τους να είναι σε καλό επίπεδο.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο ΦΩΣ της Τετάρτης για τις μεταγραφικές εξελίξεις του Ολυμπιακού…