«Δεν έχει τελειώσει με τον Ολυμπιακό ο Χασάν»

Τι αναφέρουν στην Αίγυπτο και τι ισχύει για τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα και έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα.

«Δεν έχει τελειώσει με τον Ολυμπιακό ο Χασάν»

Πριν μερικές ημέρες ο Αχμέντ Χασάν αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό μέσα από τα social media. Ο Αιγύπτιος επιθετικός με πόνο ψυχής είπε το «αντίο» στην ομάδα του Πειραιά, αφού δεν μπορούσε να βρεθεί λύση με τη Μπράγκα και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έφταναν τα οικονομικά δεδομένα της Μπράγκα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι δεδομένο πως ήθελε να συνεχίσει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τη συνεργασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ακόμα και ο Πορτογάλος προπονητής από την πλευρά του ήταν υπέρ της παραμονής του Χασάν όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ».

Ο 26χρονος επιθετικός έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου με την οποία έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα. Και τα Μέσα της Αιγύπτου κάνουν αναφορά σήμερα στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τελειώσει για τον Χασάν. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να μείνει στον Πειραιά, όπως είναι δεδομένη και η επιθυμία του Μαρτίνς να τον κρατήσει.

Ο Αχμέντ Χασάν πριν λίγη ώρα στα social media ανάρτησε και πάλι βίντεο του με γκολ που έχει σημειώσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πιέζει και αυτός τη Μπράγκα, αλλά όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις είναι σε θέση να ξέρουν πως οι Πορτογάλοι είναι πολύ σκληροί στις διαπραγματεύσεις τους. Η Μπράγκα από την πλευρά της θα περιμένει το Κόπα Άφρικα προκειμένου να βρει κάποια καλύτερη προσφορά.