Προς Τουρκία ο Μπεργκ, κοιτάζει κι αλλού ο Ολυμπιακός

Και ξαφνικά η Ντενίζλισπορ φαίνεται να έχει μπει στο… κόλπο για τον Σουηδό επιθετικό. Ποιες είναι οι κινήσεις των «ερυθρόλευκων».

Προς Τουρκία ο Μπεργκ, κοιτάζει κι αλλού ο Ολυμπιακός

Καλά κρατεί το σίριαλ με τον Μάρκους Μπεργκ και τον Ολυμπιακό. Είναι δεδομένη η επιθυμία των Πειραιωτών να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Σουηδό επιθετικό, όμως, ακόμα το θέμα παραμένει ανοιχτό. Έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πως η ιστορία με τον 33χρονο φορ έχει υποχωρήσει για τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή είναι λογικό να γίνονται ακόμα και παιχνίδια τακτικής.

Είναι πραγματικότητα από την άλλη πως στον Πειραιά δεν μπορούν να περιμένουν όλο το καλοκαίρι τον Μπεργκ και ούτε έχουν σκοπό να τον παρακαλάνε για πολύ ακόμα. Έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση και παράλληλα έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε άλλους επιθετικούς.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία γίνεται ένας χαμός ξαφνικά γύρω από το όνομα του Σουηδού επιθετικού. Πριν μία εβδομάδα υπήρχε η φήμη ότι η Φενέρμπαχτσε έχει κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του. Τώρα είναι έντονη η φημολογία πως η Ντενίζλισπορ είναι η ομάδα που έχει μπει γερά στο κόλπο για τον Σουηδό επιθετικό. Η έδρα της Ντενίζλισπορ είναι στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αλί Τσετίν υποσχέθηκε μεταγραφική «βόμβα» και οι πληροφορίες στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο πως αυτή είναι ο Μπεργκ. Παράλληλα γίνονται συζητήσεις και με τον Κολομβιανό επιθετικό, Ούγκο Ρονταγιέγκα. Τα δημοσιεύματα «οργιάζουν» στη γειτονική χώρα για τον Μάρκους Μπεργκ με τους Τούρκους να τον φέρνουν πολύ κοντά στη Ντενίζλισπορ.

Το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό και φαίνεται πως έχουμε μπει πλέον στην τελική του ευθεία. Είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό κοιτάζουν κι άλλου, προκειμένου να έχουν έτοιμο και το plan b. Στην ατζέντα υπάρχουν ονόματα όπως του Καρίγιο και του Φακούντο.