Οι Κ-16 της Μπεσίκτας κάλεσαν πόρνες στο ξενοδοχείο τους στη Ρόδο

Οι μερακλήδες παίκτες της Κ-16 της Μπεσίκτας, κάλεσαν πόρνες στο ξενοδοχείο τους στη Ρόδο, καθώς βρέθηκαν στο ελληνικό νησί για να λάβουν μέρος σε τουρνουά. Σάλος το θέμα στη Τουρκία.

Οι Κ-16 της Μπεσίκτας κάλεσαν πόρνες στο ξενοδοχείο τους στη Ρόδο

Η ομάδα Κ-16 της Μπεσίκτας, βρέθηκε στη Ρόδο τις τελευταίες μέρες, ώστε να λάβει μέρος στο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Cup of Rhodes Knights 2019».

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Μπεσίκτας (γεννημένοι το 2003 παρακαλώ), όμως, εξελίχθηκαν σε... μερακλήδες. Ο λόγος; Κάλεσαν πόρνες στο ξενοδοχείο τους ώστε να διασκεδάσουν, ενώ αναφέρεται πως κάποιοι από αυτούς, έφαγαν και πρωινό μαζί με τις... κυρίες τους τους το επόμενο πρωί!

Το "πάρτι", όμως, έγινε αντιληπτό, οι νεαροί ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις και μάλιστα δεν αρνήθηκαν το γεγονός. Αποτέλεσμα; Η Κ-16 της Μπεσίκτας να αποβληθεί από το τουρνουά και να επιστρέψει η ομάδα στη Τουρκία.

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία, ρίχνονται ευθύνες και στους υπεύθυνους της Κ-16, καθώς δημιουργούνται απορίες για το πως ανήλικα παιδιά, προχώρησαν με τέτοια άνεση σε αυτή την κίνηση.