Ελλάδα - Αρμενία στα... πρότυπα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ΕΠΟ για την εικόνα που θα παρουσιάσει το Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Τρίτης (11/6).

Ελλάδα - Αρμενία στα... πρότυπα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας!

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την Αρμενία, την Τρίτη (11/6), στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020 και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επικρατεί έντονος προβληματισμός, όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Εθνική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να "κερδίσει" και πάλι τον κόσμο της στο παιχνίδι με την Ιταλία, από την οποία διασύρθηκε αγωνιστικά (0-3). Αντιθέτως, στον φίλαθλο κόσμο της Εθνικής επικρατεί μεγάλη απογοήτευση από τις "αλχημείες", που είδε να γίνονται από τον Εθνικό εκλέκτορα, Αγγελο Αναστασιάδη, που είχαν ως αποτέλεσμα την τραγική αγωνιστική εικόνα και το τελικό 0-3.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της Τρίτης (11/6) οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο του Αμαρουσίου δεν θα ξεπερνούν (μαζί με τους Αρμένιους) τις 5.000, γεγονός που θα δημιουργήσει μια αποκρουστική εικόνα στο αχανές ΟΑΚΑ. Δεν είναι, όμως, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία -ως φαίνεται- φορά για την ΕΠΟ του Ευάγγελου Γραμμένου.

Νωπή είναι ακόμα η εικόνα από τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων - οπαδών. Φυσικά για διαφορετικούς λόγους, με την ΕΠΟ και την Πολιτεία να δηλώνουν αδυναμία να διοργανώσουν έναν τελικό παρουσία κόσμου.

Αλλοι οι λόγοι, ίδια η εικόνα: Άδειες εξέδρες στο πιο αφιλόξενο -για ποδοσφαιρικό αγώνα- γήπεδο της χώρας... Και αυτό είναι κάτι το οποίο χρεώνεται η ΕΠΟ "της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου".