«Κλείνει στη Σπόρτινγκ ο Εντουάρντο»

Ο χαφ της Ιντερνασιονάλ που ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπως μεταδίδουν τα πορτογαλικά Μέσα.

«Κλείνει στη Σπόρτινγκ ο Εντουάρντο»

Ο Εντουάρντο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που στόχευσε ο Ολυμπιακός για τη μεσαία του γραμμή. Από την πρώτη στιγμή η περίπτωση του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Οι Πειραιώτες μπορεί να τον είχαν στη λίστα τους, ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να τον ήθελε, αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά.

Στο… κόλπο είχε μπει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ επιθυμία του ποδοσφαιριστή ήταν από την πρώτη στιγμή να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία. Ο Εντουάρντο το είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει στην χώρα της Ιβηρικής. Προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Μπελενένσες, έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του πρωταθλήματος και δεν ήθελε να φύγει.

Η Σπόρτινγκ είχε κάνει γερό μπάσιμο για τον Εντουάρντο και όπως μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα στην Πορτογαλία μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να τελειώσει οριστικά το θέμα. Αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο και ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ.

Όπως έχουμε γράψει ξανά τα «λιοντάρια» κάνουν… τρικ για να πάρουν τον παίκτη από την Ιντερνασιονάλ η οποία έχει και τα δικαιώματα του. Συγκεκριμένα έχουν βάλει… μπροστά τη Μπελενένσες, η οποία είχε πάρει δανεικό τον ποδοσφαιριστή. Η πορτογαλική ομάδα θα αγοράσει τον παίκτη από τους Βραζιλιάνους και θα τον δώσει στην Σπόρτινγκ. Όπως λέγεται στην Πορτογαλία η συμφωνία κλείνει σε ένα ποσό κοντά στα 3,2 εκατ. ευρώ.