Οι προτάσεις για Σισέ και το ποσοστό της Αζαξιό

Η πρώην ομάδα του Σενεγαλέζου διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ  τρεις σύλλογοι τον έχουν στο… στόχαστρο.

Οι προτάσεις για Σισέ και το ποσοστό της Αζαξιό

Ο Παπέ Σισέ είναι από τα «καυτά» ονόματα του ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης κάνοντας την προετοιμασία του ενόψει του Κόπα Άφρικα.

Ο νεαρός στόπερ, ωστόσο, βρίσκεται στο… στόχαστρο αρκετών συλλόγων του εξωτερικού και από τον Ιανουάριο «πολιορκείται» με τον Ολυμπιακό να έχει πει «όχι» σε μεγάλη πρόταση. Για τους «ερυθρόλευκους» είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο ο Παπέ Σισέ και για να τον παραχωρήσουν θα πρέπει να έρθει πρόταση που θα βάζει αρκετά χρήματα στο ταμείο του Ολυμπιακού.

Γαλλικά δημοσιεύματα στέκονται και πάλι σε ενδιαφέρον τριών συλλόγων. Συγκεκριμένα Μπενφίκα, Σάλκε και Βέρντερ Βρέμης είναι οι ομάδες που ασχολούνται με τον Παπέ Σισέ και οι οποίες ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γάλλοι είναι πολύ πιθανό να κάνουν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 10 εκατ. ευρώ. Το ποσό είναι μικρό για τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν πολύ περισσότερα χρήματα για να δώσουν έναν από τους βασικούς τους στόπερ.

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί τα τεκταινόμενα γύρω από το θέμα του Σισέ και η Αζαξιό. Η πρώην ομάδα του έχει διατηρήσει το 10% ως ποσοστό μεταπώλησης. Δηλαδή από τα χρήματα που θα πάρει ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει το 10% στην Αζαξιό.