Ολυμπιακός: Πάει Νάπολι ο Γκριμάλντο, ώρα… Κούτρη στην Μπενφίκα!

Βουίζει στην Ιταλία ότι ο 23χρονος Ισπανός αριστερός μπακ αναμένεται να κλείσει άμεσα στους «παρτενοπέι» και την ίδια στιγμή στην Λισσαβώνα υποστηρίζουν ότι οι Λουζιτανοί θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Κούτρη.

Ολυμπιακός: Πάει Νάπολι ο Γκριμάλντο, ώρα… Κούτρη στην Μπενφίκα!

Δεν είναι κάποιο φρέσκο νέο το ενδιαφέρον και το στενό «μαρκάρισμα» που έχει κάνει η Μπενφίκα στον Λεονάρντο Κούτρη. Εδώ και 20 μέρες ακούγεται έντονα στην Λισσαβώνα ότι οι Λουζιτανοί έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον 24χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πορτογάλοι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μάθουν τα «θέλω» του Ολυμπιακού. Αρχικά γινόταν λόγος για 10 εκατομμύρια ευρώ, στη συνέχεια στην Λισσαβώνα υποστήριζαν ότι η δουλειά μπορεί να γίνει και στα 6 εκ. ευρώ, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σε κύκλους μάνατζερ ότι ο Ολυμπιακός δεν το συζητάει με λιγότερα από 8 εκατομμύρια.

Για να μπει όμως η Μπενφίκα στη διαδικασία να χτυπήσει και επισήμως την πόρτα των Πειραιωτών, θα πρέπει να ξεμπερδέψει πρώτα με τον Γκριμάλντο. Ο 23χρονος Ισπανός αριστερός μπακ ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες.

Η Νάπολι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει και λέγεται ότι έχει ήδη καταθέσει πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ συν έναν ποδοσφαιριστή ως έμψυχο αντάλλαγμα για να τον κάνει δικό της. Συγκεκριμένα η Νάπολι δίνει και τον αριστερό μπακ Μάριο Ρούι, αλλά για την ώρα η Μπενφίκα θέλει κάποια χρήματα παραπάνω και οι Ιταλοί είναι ανοικτοί στο να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Υπάρχει η αίσθηση στην γειτονική χώρα ότι ο Γκριμάλντο σύντομα θα κλείσει στους «παρτενοπέι». Αυτό σημαίνει ότι η Μπενφίκα θα βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, με τον Κούτρη να είναι ο υπ’ αριθμόν ένας βασικός στόχος της για το αριστερό άκρο της άμυνάς της.