Νέα τιμή για τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας του Πειραιά παρευρέθηκε στο ιατρικό συνέδριο του UEFA Elite Club Injury Study.

Νέα τιμή για τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο

Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός παρευρέθηκε στο ιατρικό συνέδριο του UEFA Elite Club Injury Study. Συγκεκριμένα πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των ιατρικών ομάδων των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που φιλοξενείται φέτος στην Ολλανδία και στο γήπεδο της PSV.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Ορθοπεδικός Χειρουργός και Διευθυντής του Θεραπευτηρίου Metropolitan, κ. Χρήστος Θέος βρίσκεται στο Αϊντχόφεν και μετέχει στις εργασίες της τεράστιας σε σημασία επιστημονικής συνάντησης. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είναι ξανά η μοναδική ομάδα της Super League που έχει προσκληθεί από την UEFA. Συνολικά έχουν προσκληθεί οι ιατρικές ομάδες 25 ιστορικών συλλόγων, όπως της Λίβερπουλ, της Μπαρτσελόνα, της Τσέλσι, της Μπάγερν Μονάχου, της Ντόρτμουντ, της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Γιουβέντους.

Στη συνάντηση θα καθοριστούν οι εξελίξεις στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των κακώσεων στο ποδόσφαιρο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εδώ και χρόνια ο κ. Θέος εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό και κατ΄ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ανάλογες σημαντικές επιστημονικές συναντήσεις της UEFA και της FIFA. Κάτι που αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της διαδρομής της ιατρικής ομάδας του Ολυμπιακού.