Νέο αινιγματικό ποστάρισμα από τη σύζυγο του Μπεργκ (pic)

Η Ζοζεφίν ανάβει και πάλι φωτιές με νέα της ανάρτηση, αφού πακετάρει τα πράγματα της. Το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία της.

Νέο αινιγματικό ποστάρισμα από τη σύζυγο του Μπεργκ (pic)

Όλος ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού έχει πέσει πάνω στο θέμα του Μάρκους Μπεργκ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται αρκετά κοντά. Όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ» αυτό που απομένει είναι το οριστικό «ναι» από τον παίκτη για να κλείσει η μεταγραφή.

Χθες το μεσημέρι η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, η Ζοζεφίν άναψε φωτιές με ένα ποστάρισμα της στο instagram όταν και ανέφερε πως της λείπει η Ελλάδα. Πριν λίγο έκανε νέο αινιγματικό ποστάρισμα η κυρία Μπεργκ, η οποία ανάρτησε φωτογραφία που ετοιμάζει βαλίτσες.

«Πακετάρισμα ξανά, μία ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ», έγραψε η Ζοζεφίν που φτιάχνει βαλίτσες. Αυτό φυσικά μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα, όμως η σύζυγος του Μπεργκ και πάλι βάζει φωτιές στον κόσμο που περιμένει τον ερχομό του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως η σύζυγος του 33χρονου επιθετικού είναι πολύ θετική στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Έχει φίλους στη χώρα μας και το ζεύγος έχει διατηρήσει και σπίτι. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ λεπτούς χειρισμούς στο θέμα του Μπεργκ και περιμένει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή.